De Ahrend stoel voor op het werk

Je rug is zeer belangrijk voor je en problemen hieraan kunnen veel pijn veroorzaken en soms zelfs voor blijvend letsel zorgen.

 

 

Vaak wordt er gedacht dat zittend werk eenvoudig is en niet al te inspannend. Helaas komen in deze arbeidssector de meeste fysieke klachten voor en dan vooral rugklachten.

Ahrend stoel op de werkplek
Een Ahrend stoel is speciaal gemaakt voor de werkplek en zorgt dat je de gehele dag comfortabel en goed zit. Zeker als je veel kantoorwerk of computerwerk doet, is het belangrijk dat je een juiste zithouding aanneemt. Zo blijft je rug ontspannen en is er minder kans op de bekende rugklachten die veel voorkomen door een slechte zithouding. 

Stijl en bescherming
Een Ahrend stoel is dus speciaal gemaakt voor de werkplek. Je zit er lekker op en hij biedt bescherming voor je rug. Door de verstelbaarheid van zitvlak en rugleuning is het voor iedereen gemakkelijk om de juiste zithouding te vinden. Een Ahrend is niet alleen praktisch en goed voor je lichaam, maar is ook nog eens te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en modellen. Zo zijn er uitvoeringen die bij iedere omgeving en stijl passen. Een aantal van die modellen zijn:
· De 160 – royaal, comfortabel en stijlvol.
· De 262 – onderscheidend design, beweeglijk en vooral goed voor ruimtes waar onderwijs gegeven wordt.
· Allsteel relate – rugleuning met netbespanning en vooral te gebruiken in kantoren.
· Allsteel sum – past zich automatisch aan aan het lichaam. 
Een geschikte Ahrend is dus voor iedereen verkrijgbaar. Het is voor iedereen belangrijk dat er op de zithouding wordt gelet, zodat rugklachten voorkomen kunnen worden, maar zeker voor mensen met al bestaande rugklachten is het aan te bevelen om een Ahrend aan te schaffen.

Prijsklasse en verkrijgbaarheid
Ahrend stoelen zijn in alle prijsklassen te krijgen en er is al een goed exemplaar vanaf € 125,00 te krijgen. Alleen daarom al is het zeker de moeite waard om eens rond te kijken en te informeren  Bij de grote kantoorzaken zijn ze zeker te krijgen of te bestellen.