Een stoel voor de vrije tijd van Dukdalf

Als je op vakantie gaat wil je ook graag van alle gemakken voorzien zijn. Een vakantie is namelijk bedoeld om lekker te ontspannen en uit te rusten.

 

 

Een goede stoel waar je lekker gemakkelijk in kunt zitten is dan ook van belang. Zo kom je niet geheel gebroken of met rugklachten terug van je vakantie.

Het typische van de Dukdalf
Op het gebied van campingmeubelen is Dukdalf al jaren een koploper. Een Dukdalf stoel is geen gewone campingstoel zoals we die meestal zien, want het is een type dat luxer is dan het standaard campingmodel. Zo is een Dukdalf zeer sterk, waardoor deze dus duurzaam is en lang mee zal gaan. Daarnaast kan hij tegen een stootje en is bestand tegen alle soorten weerstype.

Productie door de Sociale werkplaats
Dukdalf heeft de laatste jaren de productie van de campingmeubelen uit handen gegeven aan de sociale werkplaatsen. Zij zorgen ervoor dat de meubelen op dezelfde manier geproduceerd worden als voorheen, waardoor de kwaliteit behouden is gebleven. In 2007 is met de gemeente Maassluis een contract voor 5 jaar getekend. Dukdalf houdt wel toezicht in die periode, maar de productie is niet meer in eigen handen.

Modellen van Dukdalf
De Dukdalf stoel is er in verschillende modellen en prijsklassen, van het gewone campingmodel tot ligstoel. Ze zijn van een goede kwaliteit en de prijs is zeer redelijk. Hieronder enkele modellen met de prijs erbij:
· De Blues – Verstelbaar in 8 standen – prijs ongeveer € 42,50
· De Flamengo Super – Ligstoel met verstelbaar hoofdeind – prijs ongeveer € 100,00
· De Passo Doble – Verstelbaar in 8 standen – prijs ongeveer € 62,50

Gebruiksgemak en vervoer
Dukdalf stoelen zijn gemakkelijk te vervoeren. Ze nemen niet veel plaats in beslag en kunnen ingeklapt worden. Ze kunnen dus vrij gemakkelijk in een camper of auto geplaatst worden.