Een goede houding met de Gispen stoel

Voor je lichaam is er niets belangrijker dan dat je er goed mee omgaat. Ook tijdens je werk moet hier aan gedacht worden.

 

 

Als je de dagen voor het merendeel zittend doorbrengt, dan is het belangrijk een goede stoel te hebben die geschikt is voor je lichaam, zeker als je veel in dezelfde houding zit en bezig bent.

Een Gispen stoel is speciaal gemaakt voor de werkplek en is er in drie soorten:
· Bureaustoel
· Speciale Gispen stoel
· Fauteuil

Bureaustoel voor kantoorwerk
Dit is een uitvoering die het meest gebruikt wordt voor kantoorwerk. Ze voelen prettig aan en stimuleren de werkhouding en deze voldoet dan ook aan drie belangrijke eisen:
· Goede zithouding
· Comfort
· Kwaliteit
De bureaustoel zorgt niet alleen voor een prettige zithouding, maar is ook qua design mooi om te zien. Zo kan deze dus in iedere omgeving wel geplaatst worden.

Een speciale Gispen
Zeker als je langer moet zitten is het prettig dat je comfortabel zit. Gispen stoelen zijn speciaal voor het korte maar ook lange zitgebruik, zoals bijvoorbeeld voor een werkbespreking, in bedrijfskantines en restaurants, vergader- en conferentieruimtes. Ze zijn er dan ook in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Het merk heeft van hun stoelen iets moois gemaakt en maakt gebruik van meestal klassieke uitvoeringen. De bekendste Gispen modellen zijn:
· QB – Kubus vorm krukje – vaak gebruikt in wachtruimtes, lobbies van hotels en ontmoetingsruimtes.
· Mondial – Ontwerp van Gerrit Th. Rietveld uit 1957 – Bekende K-vorm waardoor alles op een buis bij elkaar komt.

Een Gispen fauteuil
Deze Gispen zorgt ervoor dat je wilt gaan zitten. Vooral waar een ontspannen sfeer moet hangen, wordt een Gispen dan ook vaak gebruikt. Deze fauteuil is niet alleen functioneel maar ziet er ook stijlvol uit.