Een stoel kopen bij Ikea

Iedereen kent Ikea wel, de Zweedse zaak waar je op het gebied van wonen nagenoeg alles kunt kopen. Ikea heeft een gunstige prijs-/ kwaliteit verhouding en hun artikelen zijn voor nagenoeg iedereen betaalbaar. 


Mogelijkheden en soorten

Ikea heeft voor alle doeleinden stoelen beschikbaar en deze zijn overal wel in te passen in het interieur en te koop voor onder meer de woonkamer, eetkamer en werkplek.

Uitvoering voor de woonkamer
Ikea heeft diverse stoelen in verschillende uitvoeringen die bij de woonkamer passen. Zo zul je er verschillende uitvoeringen in verschillende kleuren en afmetingen vinden, allemaal voor een gunstige prijs.

Model voor de eetkamer
Deze woonwinkel heeft stoelen voor in de eetkamer in een aantal designs verkrijgbaar. Enkele Ikea eetkamer stoelen zijn:
· Nordmyra – stapelbaar en apart design – prijs ongeveer € 34,95
· Terje – voor kleinere ruimtes, inklapbaar – prijs ongeveer € 9,95
· Henriksdal – zeer stijlvol van duurzaam leer – prijs ongeveer € 99,00
· Tobias -  Rustgevend en veerkrachtig, transparant – prijs ongeveer € 80,00

Een Ikea bureaustoel
Ook voor de werkplek heeft men de nodige oplossingen, van de eenvoudige tot de meer luxere modellen. Zo vind je er o.a.:
· Svenning – meest bekende en eenvoudige uitvoering – prijs ongeveer € 20,00
· Allak – grote stevige variant– prijs ongeveer € 80,00
· Patrik – designmodel in kuipvorm – prijs ongeveer € 120,00

Mogelijke nadelen
Wat door sommige mensen een nadeel van Ikea gevonden wordt, is dat men zelf alles in elkaar moet zetten thuis. Men levert wel de spullen aan huis als je dit wilt, maar de rest moet je zelf doen. Dit zorgt zo nu en dan nog wel eens voor problemen. Heb je er weinig verstand van, zorg dan dat je iemand vraagt die dit wel kan. Zo zal je meubel snel staan en zul je er ook snel plezier van hebben.