Een goede zithouding met de Lafuma stoel

De Lafuma stoel is ideaal als het op de juiste zithouding aankomt, want hij zorgt voor de perfecte ontspanning en zorgt dat je lichaam heerlijk uitrust. Lafuma stoelen zijn in een aantal soorten verkrijgbaar, maar de bekendste is toch wel de lounge chair.

De Lafuma Lounge chair
Deze lounge chair laat je heerlijk ontspannen en zelfs de wervelkolom heeft een ontspannen stand hierin. De Lounge Chair heeft teakbeklede armleuningen waaronder een vergrendeling zit. Deze kun je losmaken, waardoor je door te kantelen de stoel in de juiste houding kunt zetten. De standen zijn:
· Zithouding
· Rusthouding
· Lighouding

Materiaal van een Lafuma
Een Lafuma wordt van stevig materiaal gemaakt. Het is een lichte maar zeer sterke staalconstructie, waarbij de buizen van kwaliteitsstaal zijn gemaakt. Dit staal is 15% lichter dan ander staal waardoor de stoelen zeer sterk zijn, maar toch gemakkelijk op te pakken zijn.

Structuur, kleur en kwaliteit van bekleding 
De bekleding is vrijwel onverslijtbaar. Het heeft een stevige structuur en de bekleding blijft ook kleurvast. Dat betekent dat de kleur blijft zoals die is. Lafuma stoelen zijn te verkrijgen met verstelbare kussens en een voetensteun.

Lengte van de stoel
Een Lafuma stoel is er voor iedereen. Of je nu klein of groot bent, dat maakt niet uit. Naast de gewone afmetingen zijn er ook modellen die speciaal voor de langere mens gemaakt zijn, namelijk het model Superior met een lengte van 195 cm.

Prijs van Lafuma stoelen
Een Lafuma is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 100,00. De bovengenoemde lounge chair is er vanaf € 170,00.