De kenmerken van Leolux stoelen

Leolux zorgt voor een bijzondere inrichting en kan zorgen dat alle woonwensen uitkomen en staat voor een modern design dat in vrijwel iedere woning toe te passen is.

 

Je kunt volledig voor Leolux meubelen kiezen, maar je kunt ook meubelen van dit merk combineren met andere merken. Een Leolux stoel is comfortabel en stijlvol en is er voor de eetkamer of in de zitkamer in de vorm van een heerlijke fauteuil.

Modellen voor in de eetkamer
De Leolux stoel voor in de eetkamer is in een aantal modellen te krijgen. Zo zijn er onder meer de modellen Cimarrone, Myto en Quantissimo.

Het tijdloze type Cimarrone
De Cimarrone is in 1995 ontworpen en het design is tijdloos. De Cimarrone is een comfortabele en bruikbare Leolux stoel, die met alle soorten bekleding geleverd kan worden en waarvan de armleuningen meestal van hout of leer gemaakt zijn. De prijs varieert en is afhankelijk van de bekleding die er gekozen wordt. Zo zal de Cimarrone tussen de € 800,00 en € 1100,00 kosten.

Eetkamerstoel type Myto
De Myto is eenvoudig maar strak, en daarnaast zeer comfortabel en ook ruimtebesparend omdat hij stapelbaar is. Een eenvoudige maar fijne eetkamerfauteuil waarvan de armleuningen ongestoffeerd zijn, maar ze kunnen ook gedeeltelijk gestoffeerd worden. De Mytos is ook zonder armleuningen verkrijgbaar en kost tussen de € 600,00 en € 900,00.

Ontspanning met de Quantissimo
Dit is een heerlijke stoel om in na te tafelen. Hij ziet er modern uit en zorgt voor een ontspannen zithouding. In het ruggedeelte zit vering waardoor deze zich aan het lichaam aanpast. Dit model is te verkrijgen met poten of op wieltjes. De prijs van de Quantissimo ligt tussen de € 1300,00 en € 2000,00.

Bijzondere fauteuils voor de zitkamer
Leolux biedt volop keuze aan bijzondere fauteuils die speciaal voor de woonkamer gemaakt zijn, zoals de Antonia, Excalibur en Fidamigo.

Meer over het type Antonia
De Antonia is een zeer krachtige Leolux stoel, die er strak uitziet, maar door de vormingen ook een zachte uitstraling heeft. De Antonia is uit te breiden met armleuningen, poef en extra kussens voor meer zitplezier. De prijs van de Antonia ligt tussen de € 1800,00 en 2200,00. 

De Excalibur voor totale ontspanning
Deze stoel zorgt voor een totale ontspanning. De rugleuning is naar het menselijke lichaam gevormd, waardoor deze zich gemakkelijk aanpast aan de rug en zithouding. De Excalibur kan geleverd worden met extra poef voor ondersteuning van de benen. De prijs ligt tussen de € 2200,00 en € 2800,00 voor de stoel en tussen de € 700,00 en € 1100,00 voor de poef.

Relaxen in de Fidamigo
In dit model kun je heerlijk wegkruipen en het is een heerlijke grote relax stoel. Hij is zeer stijlvol en kan vrijwel overal geplaatst worden omdat de afmetingen niet al te groot zijn. De rug is in hoogte verstelbaar en zo is deze voor iedereen te gebruiken. Dit model kost tussen de € 4000,00 en € 6000,00. Een poef is extra te verkrijgen en zal tussen de € 700,00 en € 1200,00 kosten.