De Tripp Trapp stoel voor kinderen

De meubelfabrikant Stokke uit Noorwegen is in 1972 als eerste met deze kinderstoel gekomen. Daarna zijn er diverse andere fabrikanten geweest die deze hebben nagemaakt. Peter Opsvik is de ontwerper van deze zeer fraaie stoel, een model dat met het kind meegroeit.

De Tripp Trapp was in zeer korte tijd enorm populair. De ontwerper heeft deze stoel speciaal voor zijn eigen kinderen ontworpen, omdat hij niet tevreden was over de kinderstoelen die er toen te koop waren.

Meegroeistoel voor kinderen
De Tripp Trapp is een meegroeistoel en dus is deze verstelbaar waardoor er op alle leeftijden gebruik van gemaakt kan worden. Vandaar ook eigenlijk de naam Tripp Trapp, want trapsgewijs groeit deze mee.

Gemakkelijk te verstellen
De Tripp Trapp is niet voorzien van moeilijke snufjes waarmee deze versteld kan worden. Je hoeft alleen maar de zitplank en de voetenplank te verstellen. Dit is gemakkelijk door iedereen te doen en een kleuter kan zelf gemakkelijk in en uit deze kinderstoel komen.

Veilig en stabiel
De Tripp Trapp is zeer veilig voor het kind en zorgt ervoor dat het kind stabiel en goed zit. Zo zit het kind ook al meteen in een juiste zithouding, waardoor latere rugklachten voorkomen kunnen worden.

Garantie op de Tripp Trapp
Een Tripp Trapp wordt geleverd met een goede garantie, van vaak 7 jaar en niet alleen voor de stoel maar ook voor losse onderdelen. Hij is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 150,00 en dit is een relatief klein bedrag voor een meubel waar je jaren van kunt en zult genieten.

Kleuren van Tripp Trapp
De Tripp Trapp is van beukenhout gemaakt en kan in 10 kleuren geleverd worden. Deze kleuren zijn:
· Lime
· Kersen
· Blank
· Rood
· Oranje
· Turqoise
· Walnoot
· Wit
· Zwart
· Whitewash