Meer ruimte met de stapelbare stoel

Als je vrij weinig plaats in huis hebt, kun je vaak geen grote meubels aanschaffen. Toch wil je lekker kunnen zitten en optimaal van de plaats die je hebt kunnen genieten.

 

Om plaats te besparen kun je wellicht voor een stapelbare stoel kiezen.

 

De stapelbare stoel
Stapelbare stoelen nemen weinig plaats in beslag en na gebruik kun je ze stapelen. Zo heb je maar weinig plaats nodig voor het opbergen. Je kunt ze gewoon in een hoekje zetten en als je ze nodig hebt weer tevoorschijn halen; ze zijn dus zeer gemakkelijk en ruimtebesparend.

Gebruik in studentenwoningen
Vooral studenten maken in huis gebruik van stapelbare stoelen. Studentenwoningen of kamers zijn vaak erg klein waardoor er weinig plaats is. Ze worden dan vaak gebruikt in de keukens van deze woningen zodat er toch wat mensen kunnen zitten en rustig kunnen eten. Na afloop kunnen ze weer in elkaar gezet worden en aan de kant geschoven worden.

Ideaal voor feesten
Tijdens feesten wordt er ook vaak gebruik gemaakt van stapelbare stoelen. Mensen die ze zelf niet hebben, kunnen ze lenen of huren. Een verhuurbedrijf werkt meestal met stapelbare modellen. Deze zijn gemakkelijk te vervoeren en je kunt er heel wat in een keer meenemen. Vooral erg gemakkelijk als er veel mensen verwacht worden, want extra stoelen kunnen dan opgeslagen worden of ergens aan de kant gezet worden zodat je in geval van nood toch nog stoelen hebt die gebruikt kunnen worden.

Soorten, kleuren en design
Een stapelbare stoel is er in veel verschillende soorten. Ze zijn al voor een lage prijs te koop bij een zaak als Ikea, maar ook in duurdere uitvoeringen in de woningspeciaalzaken. Tegenwoordig zijn er zelfs design modellen te krijgen. Voor iedere interieur is er dus wel een uitvoering te krijgen in alle vormen, soorten, maten en kleuren.

Stapelbare tuinmeubelen
Om ook optimaal van de tuin te kunnen genieten, ook al is deze klein, zijn er nu ook al stapelbare stoelen voor de tuin. Deze zijn speciaal gemaakt zodat ze tegen het weer kunnen en dus lang mee kunnen gaan.